Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rihanna kilép, egy új megteszik a Meztelen Shoe

2018.12.30

Egy perc múlva, amikor Rihanna megtörtént. Miközben elfoglalták a Savage x Fenty és Fenty szépségvonalainak népszerűsítését - és 2019-ben új zenét is dolgoztak - szokásos öltözködésbe került a nyolcvanas években. A mai napig! A popcsillagot látták Londonban, és miközben megtartotta klasszikus klasszikusát, egy új, egyre népszerűbb cipőstílust indított, amely teljesen újnak érezte magát.rihanna-london-story.jpg

A lábánál Rihanna a Gianvito Rossi pöttyös szivattyúját viselte rózsaszín színezett PVC-ben, biztonságos boka szíjjal. Az alatta lévő körömlakknak csak egy csipetnyi felfedezése bizonyult a tiszta műanyagnak, a csupasz mindent, amit Yeezy sarkú cipőknek láttunk, mint például a Kim Kardashian West és a Kendall Jenner. a meztelen cipő trend, ha akarja.

A divatos sarkú cipő miatt klasszikus testet átölelő fekete ruhát viselt, hosszú, selymes dzseki fölött. (Mint egy Alpha M-1 repülő kabátjának kifinomultabb változata, a neon narancssárga béléssel.) Aztán egy kis, fekete szabadalmú felső fogantyúval rendelkezett, nem pedig a szuper apró stílus, amelyet a hírességek tele voltak rendkívül elegáns és tökéletesen kompakt az éjszakai kikapcsoláshoz.

 
 

 Archívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 2876
30 nap: 195
24 óra: 10