Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ismerje meg a fiatal művészt Tyler mögött, a Teremtő Doodle borítóján

2018.11.21

Az a ruházat, amelyet Tyler, a Teremtő idén a Grammy-nak viselt, sok szempontból feltűnt. Ott volt a hagyományos sarló- és kalapácsdíszes orosz kalap, amely elrejtette a leopárdnyomtatott festék munkáját; az éles baba kék kabát a megfelelő Louis Vuitton sálat. És mégis az ő egyszerű, krémszínű Chuck Taylor All Stars, fekete titkokkal fedett, és mindenkinek beszélt.

00-story-converse.jpg

Azok a doodlesok - egy forgalmi kúp, apró virágok, többek között kétszer is megduplázódtak a csomagjaim - Tyler barátja, Wyatt Navarro kaliforniai születésű Santa Clarita barátja vonzotta. "Mindig Converse-t, a krémeseket viselne, és egy napon csak arra kérte, hogy vonjam fel őket" - mondja Navarro, 21 telefonon Elizabeth tóból, ahol jelenleg nagyszüleivel él.

Tyler figyelemfelkeltő Grammy-rúgása katalizátorként szolgálna egy új, teljes körű együttműködéshez. A skandináv illusztrátor, Øyvind Lauvdahl mellett a Navarro a rappér a Converse legújabb Artist Series-jével készült. A két művész saját párt tervezett a gyűjtemény számára, és egy harmadikra osztotta a feladatokat (mindegyik pár 100 dollár). A gyűjtemény november 26-án, hétfőn lesz elérhető kizárólag a Footlocker-ben.

A Navarro 2016-ban találkozott először Tylerrel az Earl Sweatshirt show-ban, miután a rapper észrevette a tollas hajú fiatal korcsolyázót a színpadról. "A tömegbe mutatott, ezért átmentem, hogy beszéljek vele, és megkérdezte tőlem, hogy ki vagyok, kaptam az Instagramomat, és megkért, hogy modellt készítsek a saját márkájához, a Golf Wanghoz" - mondja Navarro. A kettő gyorsan barátokká vált.

A Navarro számára a rajz mindig szinte kényszerítő időtöltés volt. Akkoriban a gyerekek körében még mindig iskolába jár, de az évek során folyamatosan folytatta a gyakorlatot, és számtalan noteszgéppel töltötte be irracionális ábrázolásával. "Soha nem gondoltam arra, hogy megyek a rajzaiba" - mondja. "Mindig csak az volt a dolog, ami egyenesen eljutott az eszembe." A munkája spontán természetének ellenére visszatér bizonyos motívumokra, mint a ropogós arcok, amelyek az Instagram takarmányát borsítják.

Ez a szabad formájú megközelítés a Converse-ben játszott játéktervében rejlik. Navarro azt mondja, hogy a legmegfelelőbb nyomás alatt működik, és mindössze öt órán belül spontán módon - sárgarépát, láncot, gombát és aláírásával idegenszerű arcokat - a helyszínen a bostoni irodákban működik. A kis vázlatok meglehetősen reprezentálják a mindennapi munkáját, kivéve a hangulatos világító palettát. "Általában vázoltam fekete színben, de egyszer Tyler azt mondta, talán színt kell adnom" - magyarázza.

Navarro rajzai lehetnek a mandzsettagombok, de a személyes stílusérzete jobban figyelembe veszi. "Néha azt akarom, hogy a szekrényem olyan, mint egy rajzfilm, csak két pár farmer és szuper fehér póló" - mondja. A határozottan nyugodt, West Coast-i öltözködési megközelítés mellesleg Tyler pasztellszínű látásával összhangban áll: valóban a gardróbja a Golf Wang színes darabjaiból áll. Pillanatnyilag gyengén illeszkedő galléros pólókkal foglalkozik elhalványult zöldségekkel (azt állítja, hogy rengeteg ez a '70 -es évek mutatványa) és magasvízi nadrágot visel, amit egy pár puha bőrkabát leszorít. A haját ugyanolyan lágy zöld árnyalattal festette, mint a Tyler One Star kollekciójában, a Converse-nél.

A fiatal művésznek törekednie kell arra is, hogy egy nap rajta legyen a ruházat. "Mindig megpróbálom rajzolni a cuccokat, azt hiszem, jól néz ki" - mondja. "Én csak arra vártam a megfelelő pillanatot, hogy rendezzenek be, és kitaláljam, mi lenne igazán kiemelkedni". A nyerészkedett, Tyler által jóváhagyott új cipők, már egy lépéssel a többiek előtt.

 
 

 Archívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 3378
30 nap: 96
24 óra: 1